03 Eylül 2006

Kilyos


Bugun gezmek ve kesfetmek uzere bir arkadasimla beraber Kilyos'a gittik. O kadar ovulen, anlata anlata bitirilemeyen yer bana pek matah gorunmedi. Belki de anlatilanlar sebebiyle beklentiyi yuksek tutarak gittik.


Deniz kenari "beach club" denen anlamsiz olusumlar tarafindan tamamen kapatilmis. Allahtan balikci tekneleri var da, onlarin bulundugu yerden denize yaklasmak(!) mumkun.


"Beach club"lari saymazsak, Kilyos nispeten kendini koruyabilmis bolgelerden biri. Arka taraflarda villa tipi yapilar ormanin anasini agllatmis olsa da Istanbul'un merkezine yakinligini düsünürseniz korunmus sayilabilir.


Muhtarliga ait yerde cay ictikten sonra, allahin daginda otopark parasi vermemek icin balik yemek yerine (balik sevmiyorum, i$ime geldi aslinda) Tekirdag koftesi yedik. Daha sonra toplam 10 dakikada, bir sokak kopeginin onculugunde butun Kilyos'u gezdik, tekrar otoparka donduk. Otopark cam agaclari arasinda, golgelik ve manzarali bi yerdi (ilginc di mi). Gunun geri kalaninda orada oturup arkadasimla muhabbet ettik, hatta oturdugumuz noktaya ev yapmaya karar verdik.


Kisacasi, Kilyos yaninda kimse yokken gidilecek biyer degil, abartiliyor. Ha diyosaniz ki ben clubber bi gencim, hoplarim ziplarim, "beach club" olayi tam benlik, o zaman ne halt ederseniz edin banane...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder